Najčešća pitanja

Sta je TrangeFrange.net ?

TrangeFrange.net je web sajt namenjen elektronskoj trgovini, edukaciji, informisanju i promovisanju elektronske trgovine kod korisnika. 

Kako postati korisnik na Trangefrange.net ?

Klikom na link unosite Vaše željeno korisničko ime i Vašu šifru, nakon toga dobijate email sa linkom za potvrdu registracije ili registraciju možete izvršiti preko Vašeg facebook naloga klikom na dugme u gornjem desnom uglu sajta.

Kako postaviti oglas na Trangefrange.net ?

Nakon izvršene registracije i logovanja na sajt oglas možete postaviti klikom na dugme postavi oglas iz glavne navigacije sajta. Zatim popunite podatke vezane za oglas i jednostavnim klikom na dugme objavi oglas Vaš oglas će automacki biti prikazan na sajtu TrangeFrange.net

Kakve oglase može korisnik postaviti ?

Registrovani korisnik sajta TrangeFrange.net može postavljati oglase isključivo u skladu sa uslovima korišćenja sajta. 

Koliko oglasa korisnik može postaviti ?

Registrovani korisnik može potpuno besplatno postaviti neograničeni broj oglasa na sajtu TrangeFrange.net. 

Šta je TF poruka ?

TF poruka je elektronska poruka koju korisnici međusobno razmenjuju na sajtu TrangeFrange.net . Za pregled primljenih i poslatih poruka morate otici na Moj nalog > Kontakt poruke  ili na sledeći link . Poruku nekom korisniku možete poslati isključivo vezanu za neki oglas. 

Šta je TF prodavnica  ?

TF prodavnica je poddomen koji moze da dobije svaki registrovani korisnik koji ima min. 20 aktivnih oglasa. Na tom poddomenu se nalaze samo oglasi tog korisnika sa sopstvenom pretragom oglasa , logom i kontakt informacijama korisnika pri vrhu strane . Npr. http://sakistore.trangefrange.net

Kada i kako oceniti nekog korisnika ?

Kada dođe do razmene robe ili usluga između registrovanih korisnika na sajtu TrangeFrange.net tada se korisnici mogu međusobno oceniti , odnosno može se oceniti roba ili pružena usluga. Detaljan opis ocenjivanja nekog korisnika možete pogledati ovde.