DYMATIZE ISO 100, 2270g ( novo )

Cena: Upitati za cenu

Mesto: Zaječar

Prodavac
offline

suplementi

Pozitivne: 1
Negativne: 0
Pros. poz. ocena: 5

Pošalji poruku

Svi oglasi prodavca

Opis
100% bez ugljenih hidrata
100% bez masti
90% hidrolizata proteina iz surutke
Fantastični ukusi
Mnoge kompanije “tvrde” da njihovi suplementi sadrže izolat proteina iz surutke, ali nakon samo jedne porcije Dymatize-ovog ISO-100, možete odmah primetiti i osetiti razliku! Ovaj izolat proteina iz surutke je obrađen do same perfekcije, na to ukazuje visok stepen hidrolizacije što pokazuje da su čestice ovog proteinskog praha usitnjene maksimalno kao i peptidne veze proteina koje ga čine te se momentalno apsorbuje nakon unošenja i u rekordnom roku stiže do mićića. Dymatize ISO-100 je savršeno instantizovan (lako se rastvara u vodi) i pri proizvodnji je prošao kroz ni manje ni više nego 5 koraka kontrolisanja kvaliteta. Laktoza, masti i ugljeni hidrati su potpuno uklonjeni iz ISO-100, tako da je ostao najlakše svarljiv i rastvorljiv proizvod koji je najpristupačniji biološki izvor proteina na tržištu.

Znamo da je maksimalna iskorišćenost proteina esencijalna za pomoć mišićima da se oporave i održe pozitivan balans nitrogena, što je kritično tokom i nakon perioda intenzivnih treninga. Nema višeg standarda proteina od ISO-100 pa budite sigurni da ćete hraniti vaše mišiće do njihovih krajnjih mogućnosti!

Proverite statistike: Svaka porcija ima neverovatnih 25 grama proteina, sa “0” ugljenih hidrata i “0” masti. Pogledajte pažljivije. Videćete da je sve to u porciji od 28 grama, što čini ISO-100 90% proteinom. Ništa što postoji ne može da se meri sa tom formulom, ništa nije ni blizu.

Detaljna obrada Dymatize-ovog protein izolata iz surutke pruža Vam instantnu rastvorljivost u svojoj pravoj formi. Nećete verovati koliko brzo se ISO-100 rastvori. Zbog svoje ultra čistoće i odsustva laktoze, Dymatize-ov ISO-100 je broj 1. svarljiv protein na današnjem tržištu!